Hoppa till innehåll
2Complete Group logotyp

Eltel söker Projektkoordinator inom teknik & installation

Vad erbjuder vi?

Eltel har tillsammans med några andra aktörer vunnit upphandlingen med Trafikverket inom området Tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Detta är ett av Europas största pågående projekt inom infrastruktur och är otroligt intressant att få vara en del av. Vi berättar gärna mer vid kontakt.

Delar av uppdraget kommer att ske ute i fält inom etablerings- och trafikområde. Övriga delar av uppdraget äger rum på Eltels kontor i Bromma.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har dina rötter inom installationsbranschen. Du har kanske själv tidigare arbetat på fältet som installatör eller arbetsledare och har vana från ansvaret med överblicken i installationsprojekt. Alternativt har du en tidigare projektkoordinerande, projektledande alt. projektörsroll med erfarenhet från data-, el- eller teleinstallationer. För att lyckas i denna komplexa roll ser vi gärna att du har både utbildning samt erfarenhet från branschen eller något tätt relaterat.

Vidare har du erfarenhet från att kommunicera, dokumentera och säkerställa att installationsprojektets alla delar finns på plats och ser värdet i både dubbel- och trippelkoll för att arbetet ute på fältet inte ska stöta på förseningar eller liknande pga. bristande förarbete. Du kommer att arbeta mot professionella medarbetare på respektive avdelning och tillsammans kommer ni att lösa denna uppgift samt lära av varandra.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Vad innebär rollen?

När tunnlar, vägsträckor och broar nu är klara ska all teknik förberedas och installeras. Ett mycket omfattande arbete sker för att rita, dokumentera, beställa utrustning, träna personal samt transportera allt till rätt ställe vid rätt tidpunkt. Detta arbeta sker via projektmetodiken PPS och är redan väletablerad. Men trots detta sker ständigt ändringar, anpassningar och annat som måste hanteras. Eltel söker nu en Projektkoordinator eller Arbetsberedare som kan ta hand om detta arbete och koordinera alla angränsande avdelningar för att installationsarbetet i de olika sektionerna av Förbifart Stockholm blir så effektivt som möjligt. Arbetsberedning

Som Projektkoordinator/Arbetsberedare kommer du att:
  • Planera, leda, följa upp informationsflödet mellan design och installation
  • Säkerställa att överenskomna metoder och verktyg används
  • Säkerställa att information i EWA (Projektsystemet), inklusive alla ingående handlingar kopplade till aktuell sträcka, kommer ut till projektets installationsresurser
  • Skapa materiallistor till respektive sträcka
* Skicka materialavrop till rätt leverantör för system-, installations- och förbrukningsmaterial
Mer info
Kontaktperson
Joel Claeson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare