Eltel söker junior AutoCad

Eltel söker junior AutoCad

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Dina arbetsuppgifter

Eltel arbetar bland annat inom tele-, styr- och övervakningssystem för många olika pågående projekt i Sverige. Dessa projekt är ibland på grund av sin omfattning väldigt komplexa och således otroligt intressanta. Eltel behöver nu säkra upp duktiga personer som kan framställa dokumentation och ritningar för de installationer som ska ske löpande i dessa projekt.

Ett exempel på ett sådant projekt är Förbifart Stockholm som sträcker sig från Häggvik i norra Stockholm till Kungens Kurva strax söder om staden. Sträckan är uppdelad i mindre sektioner som består av både ytvägar och tunnlar. All infrastruktur som ska installeras måste ha tydliga instruktioner och ritningar för att säkerställa att vad som planeras även genomförs i realitet. Detta är upp till konstruktörerna på Eltel att tillhandahålla. Låter det kul?

Eltel sitter i fina lokaler i Bromma norr om Stockholm. En del arbete kommer även genomföras i en gemensam testmiljö i Huvudsta, Solna.

Din profil

Vi söker nu dig som nyligen lärt dig att rita i AutoCad 3D eller 2D. Du kommer att ingå i den grupp som hanterar design och dokumentation där det redan idag finns erfarna kollegor. Tillsammans kommer ni att ansvara för att dokumentationen möter ställda krav, att de finns tillgängliga i god tid för att installatörer och tekniker kan ta del av dem i god tid samt verka för att sprida kunskap inom gruppen för framtida kompetensutveckling. Vidare sitter ni med i gemensamma avstämningsmöten där man tillsammans säkerställer att projektet är på rätt spår.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor gällande rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Email Mejla Joel Claeson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi bygger en hållbar och uppkopplad värld.

Alla är beroende av stabila kommunikations- och elnät. Vi på Eltel bygger, underhåller och uppgraderar dessa nät för det moderna samhället på uppdrag av nationella systemoperatörer och nätägare.

Eltel är en nationell aktör, som erbjuder högkvalitativa tjänster med helhetsansvar. Våra tjänster omfattar allt från projektering, planering, uppbyggnad, underhåll och dokumentation av nya nät till anslutningstjänster och dygnet runt drift av befintliga nät. Eltel erbjuder elföretagen i Sverige gedigen kunskap i allt från standardprodukter till skräddarsydda lösningar för att uppfylla slutkundernas förväntningar."