Vill du jobba som lagerpersonal i norra stockholm

Vill du jobba som lagerpersonal i norra stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba ute på ett däcklager hos vår kund i norra Stockholm under däcksäsongen. Perioden kommer sträcka sig från slutet på september 6-8 veckor framåt beroende på behov. Inne på lagret kommer du bland annat få hjälpa till med att plocka fram, plocka undan och köra truck. Det krävs att du har god truckvana.

Tjänsten är på heltid tills vidare med arbetstiderna 07.00-16.00 under säsong.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i rutiner och arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt tungt och kräver att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Truckvana och truckkort är ett krav för tjänsten.
  • God fysik
  • Datavana
  • Pålitlig och ansvarsfull
  • Driven och tar egna initiativ
  • Servicemedveten
  • Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare cecilia.keve@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfället