Vill du arbeta som lagerpersonal eller truckförare?

Vill du arbeta som lagerpersonal eller truckförare?

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta på lager? Då har vi jobbet för dig, vi söker just nu truckförare och lagerpersonal för våra kunder runt om i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna kommer vara allt ifrån att plocka efter ordrar, ta emot varor, köra truck och du kommer arbeta både självständigt och i grupp. Arbetstiderna kommer att variera beroende på vilka arbetsuppgifter som passar just dig.

Vi söker dig som vill starta omgående och arbeta tillsvidare.

Din profil

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i grupp och du är noggrann i ditt arbete. Vi söker sig som behärskar svenska i tal och skrift, har du truckkort och/eller B-körkort är detta meriterande. För att trivas i rollen krävs det att du är flexibel och kan arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Lagerpersonal, truckförare, lager, truck
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället