Vill du arbeta som däckmontör i norra Stockholm

Vill du arbeta som däckmontör i norra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som montör hos vår kund i norra Stockholm, Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sätta däck på fälg och du kommer balansera däck.

Tjänsten är på heltid tillsvidare, arbetstiderna är i huvudsak 7-16 med viss övertid under säsong.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som däckmontör, du drivs av kvalitet och att alltid leverera i tid. Du kommer att tillhöra ett stort team och det är viktigt att du kan samarbeta med andra och samtidigt hjälper dina kollegor. Som person är du noggrann, organiserad och trivs att arbeta i högt tempo.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på emily@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfället