Vill du arbeta som Tekniker/Operatör mot Styr och Regler

Vill du arbeta som Tekniker/Operatör mot Styr och Regler

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta med styr och regler på ett av Stockholms ledande företag inom styr- och övervakning. Deras affärsidé är att tillhandahålla energieffektiva system och kundanpassade lösningar. De utför projektering, installationer och service med hög kvalitet.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du blir en del av ett litet team där du får möjligheten att vara med och påverka både system och ditt arbete. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har högt affärssinne samt ett brinnande engagemang för datasystem. Dina arbetsuppgifter som tekniker/operatör kommer bland annat att vara att övervaka idrottsanläggningar för Stockholms stad. Ni övervakar bland annat luft, vatten och värme.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är 7-16, flextid förekommer.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som tekniker/operatör ser vi gärna att du arbetat/studerat automation, styr och regler, processteknik, larm eller el. Har du en teknisk utbildning samt arbetat med styrsystem är detta meriterande. Du har hög servicekänsla och en god förståelse för processer och ett grafiskt sinne. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datorvana.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:
  • Serviceminded
  • Positiv attityd
  • Strukturerad och ordningsam
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Automation, Styr och regler, tekniker, PLC, Scada, Programmerare, Styrsystem
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 0733656832
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju.