Vill du arbeta som Montör i Stockholm?

Vill du arbeta som Montör i Stockholm?

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som montör i Stockholm, du kan utgå hemifrån, företagets kontor ligger i Huddinge. För att trivas i rollen krävs det att du kan jobba självständigt och i grupp. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara montage, servicearbeten, inredningsglas och kundkontakt. Du kommer att arbeta med montering av glas ute hos företagets kunder.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har högt affärssinne och du ser alltid till teamets bästa.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som Montör ser vi gärna att du arbetat i en liknande roll tidigare. Du har god lokalkännedom i Stockholm samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet från byggbranschen eller av att arbeta som montör
  • B-körkort
  • Erfarenhet av att arbeta med isoleringsglas, kontorsinglasning och av att skära i glas är meriterande
Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:
  • Serviceminded
  • Problemlösare
  • Noggrann
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun