Vill du arbeta som Konsultchef inom Affärsområdet lager och logistik

Vill du arbeta som Konsultchef inom Affärsområdet lager och logistik

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: 2Complete expanderar och nu behöver vi stärka upp vårt team inom affärsområdet lager och logistik. Vi söker en driven, ansvarstagande och självgående konsultchef som tycker om att ha roligt på jobbet. Är du en person som drivs av nöjda kunder/konsulter samt av att göra affärer då är detta tjänsten för dig. För att trivas i rollen krävs det att du kan hantera många bollar i luften samt att du trivs i en varierande roll.

I din roll som Konsultchef kommer du arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du kommer att träffa våra kunder för kravprofilsmöten, du skriver annonser, intervjuar och tillsätter konsulter och rekryteringar till de olika uppdragen. Vidare kommer du ha ett personalansvar för dina uthyrda konsulter och samtidigt ha en nära relation till både konsulter och kunder.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är 8-17 måndag till fredag, flextid förekommer.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som Konsultchef ser vi gärna att du har minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta i liknande roll tidigare. Du är van att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt samt att du är van vid snabba puckar. Vi ser gärna att du trivs med att arbeta självständigt och att du tidigare arbetat med alla delar i rekryteringsprocessen. Har du en Personalvetarutbildning eller liknande är detta meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är vågar ta egna initiativ och är lyhörd, du har god prioriteringsförmåga och brinner för nöjda kunder. Som person är du:
  • Personlig
  • Affärsmässig
  • Strukturerad
  • Kommunikativ
  • Lösningsorienterad
Intresserad? Skicka in din ansökan senast den 15/1-2019. Vi kommer inte gå igenom ansökningar eller kalla in kandidater för intervju innan dess. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins, emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Konsultchef, personalansvarig, rekrytering, rekryterare
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.