Vill du arbeta som Byggmontör?

Vill du arbeta som Byggmontör?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en montör för montering av provisorisk byggvärme till vår kund i norrort. Arbetet som montör hos oss innebär att man jobbar på fältet med montering och service av våra maskiner. Arbetet utförs oftast i grupp och du kan utgå både hemma och från kontoret.

Arbetet innebär montering av värmeväxlare som ansluts till fjärrvärmen. Du kommer att arbeta med montering av slangar och slangarna klamras i taket och ansluts till fläktar som fördelar värmen. Det krävs att det tas hänsyn till byggritningar, så att det inte sker störningar i uppförandet av projektet. Arbetet består även av underhåll och service på maskiner och slangar. Detta utförs dels ute hos kunderna och även på verkstaden i mån av tid. Även diesel- och elmaskiner hanteras.

Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Din profil

Vi söker dig som är van vid att hantera stress, då det emellanåt råder hög arbetsbelastning. Det är även viktigt med god samarbetsförmåga och att du är serviceminded då du har mycket kontakt med kunder och de andra montörerna. Arbetet är stundtals fysiskt krävande, och det krävs att du är bekant med byggritningar och är elektronisk intresserad. Har du gått en kurs i heta arbeten är detta meriterande.

Vi söker dig, en positiv, stark, ambitiös och pålitlig person som passar in i vårt gäng! Du bör dessutom vara mycket ordningsam, noggrann och kunna ha många bollar i luften samtidigt. Du har både ansvar för att kunderna får det de efterfrågar och att kontorsavdelningen får löpande information om vad ni installerat/servat ute på fält.

Arbetet sker mestadels i Stockholm/Uppsala området. Resterande Mälardalen kan förekomma.
  • B-körkort är ett krav.
  • Truckkort är önskvärt.
  • Tidigare erfarenhet av VVS eller liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Montör, bygg, byggmöntör, VVS, Ventilation
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju