Vi söker tekniker som ska arbeta med larm- och passersystem

Vi söker tekniker som ska arbeta med larm- och passersystem

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som tekniker inom larm och passersystem. Du kommer att arbeta med att driftsätta och installera larm ute hos företagets kunder. Arbetsområdet är hela Storstockholm, vanligtvis startar arbetsdagen ute hos kund, arbetet kommer att utföras både enskilt och i grupp. Du kommer arbeta med allt ifrån endagsprojekt till projekt som sträcker sig under en längre period. I dina arbetsuppgifter kan även servicearbeten att ingå. Arbetsgruppen du kommer att ingå i består av 11 tekniker där alla arbetar mot gemensamma mål och stöttar varandra när det behövs.

Tjänsten är heltid, 40 timmar i veckan fördelat på arbetstiderna måndag till torsdag 7:30-16:30 och fredag 7:30-14:30.

Din profil

Vi söker dig som har branscherfarenhet, du har god produktkännedom samt att det är meriterande ifall du har svagströmskunskaper. Har du erfarenhet av mekanik samt förmåga att läsa inkopplingsritningar ser vi detta som en stor fördel. För att fungera i rollen ser vi att du behärskar svenska i tal och skrift, B-körkort är ett krav. Har du errfarenhet av följande fabrikat är detta meriterande:
  • Larm: Power, SPC, NEO
  • Passersystem: RCO, Axema, Aptus
  • CCTV: Milestone, Axis
För att passa i gruppen ser vi att du är ordningsam, ansvarstagande och lösningsorienterad. Då samarbetet i gruppen och inom företaget är viktigt ser vi att du är ödmjuk och att du är en lagspelare. Arbetet sker ute hos kund vilket innebär att du som person bör värdesätta service, du har god kommunikationsförmåga och du representerar alltid företaget på bästa sätt när du är ute på fältet.

Är du intresserad? Skicka in ditt CV redan idag, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på 073 365 68 32 eller emily@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Larmtekniker, passertekniker, tekniker, underhåll, reparationer, installation
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju