Vi söker en Windows-tekniker som intresserar sig för molntjänster

Vi söker en Windows-tekniker som intresserar sig för molntjänster

Dina arbetsuppgifter

Är du idérik, driven och har ett starkt intresse för molntjänster? Då är det här jobbet något för dig. Nu söker vi en ny härlig kollega till vår klient drift. Ör du framåt och har god erfarenhet av IT-infrastruktur? Inga tidigare erfarenheter av molntjänster krävs utan endast ett brinnande intresse är allt som behövs. Vi utvecklar dig från dag ett.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller så snabbt som möjligt. Du kommer arbeta med ett härligt gäng på vårt nya kontor i Kista. På Retune har vi roligt tillsammans och där vi ständigt jobbar för att alltid va först på bollen. Vi har en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul vid sidan om jobbet för att stärka oss som team och ha roligt tillsammans. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Du kommer att arbeta med vår klientdrift, skapa nya lösningar, lösa problem och framtidssäkra våra kunders i-miljöer. I arbetet är det mycket viktigt med struktur, ordning och reda. Arbetet är mycket varierande, så det krävs att du är en person som gillar många bollar i luften.

Din profil

Du har goda erfarenheter av nedanstående. Har du även kunskaper om Mac, så är det grädden på moset!
  • Klientdrift
  • Microsoft Intune
  • SCCM
  • Active Directory
  • Scripting
  • Paketering
  • Utrullning
  • Windows 10
Vi söker dig som är framåt och som tycker om förändring. Du vill utvecklas kontinuerligt på alla plan. Att arbeta i ett öppet arbetsklimat är något du trivs med. Du är en fena på att lösa både nya och gamla problem och är inte rädd för att komma med nya idéer för förbättring. Vi erbjuder två veckors vidareutbildning varje år och satsar på dig som kollega. Sist men inte minst, så är du en positiv och glad person som sprider energi runt dina medarbetare.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Retune startades 2011 och var då först med att satsa på Microsoft molntjänster. Det var därifrån allting började. Retune ville bli en leverantör och partner som ger mervärde på riktigt. Vi ville skapa en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för företag som förverkligar mål både idag och framåt. Det är hela grejen. Vi stannar aldrig. Vi vill ta din verksamhet till högre höjder och utveckla den vidare. Vi sitter i ljusa fina lokaler i Kista norr om Stockholm.