Vi söker en Serviceman till centrala Stockholm

Vi söker en Serviceman till centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi på 2Complete söker dig som främst kommer att arbeta med montering, service och underhåll av exempelvis landgångar och bilramper, kaj och fenderombyggnader till monteringar och tillverkning av räcken och trappor. Företaget arbetar främst i Stockholms hamnar, vilket innebär att arbetet mestadels är utomhus och nära vattnet. Kundkontakt blir en stor del av ditt arbete och du kommer i visa fall arbeta direkt ute hos kunden.

Arbetsområdet sträcker sig från Nynäshamn till Kapellskär, men huvuddelen av våra arbeten ligger i Stockholm. Företaget tillämpar arbetstid måndag till fredag, dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete, sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Du arbetar självständigt, tar egna initiativ och tycker om att arbeta i grupp. Du gillar ordning och reda på din arbetsplats samt att du är flexibel som person.

Du har någon form av verkstadsbakgrund och ett intresse för mekanik. Du är självgående när det gäller montering, svetsning och ritningsläsning. B-körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Är du intresserad? Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073-365 68 32 eller Emily.Higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Serviceman, Servicetekniker, tekniker, underhåll, reparationer
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjun