Vi söker dig som vill arbeta som Vitvaruinstallatör i södra Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta som Vitvaruinstallatör i södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Som vitvaruinstallatör kommer du att arbeta med fältservice ute hos våra kunder i Stockholmsområdet med omnejd. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas inom företaget och är du rätt person finns det möjlighet att utbildas till Servicetekniker i framtiden. Din vardag kommer att innebära mycket variation och du får möjligheten att tillhöra ett team där alla tar sitt ansvar och hjälps åt.

Du kommer utföra installationer, funktionskontroller och besiktningar av spisar och kylprodukter i både lägenheter och flerbostadshus i Stockholmsområdet. I arbetet ingår mycket kundkontakt bland annat med privatpersoner i deras egna hem vilket innebär ett behov av att vara lyhörd för kundens önskemål.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, måndag till fredag kl:07.00-16.00.

Din profil

Vi söker dig som är driven och utåtriktad som alltid sätter kunden i fokus. Vi ser även att du har en vilja av att alltid leverera hög kvalité i de arbetsuppgifter du utför. Du trivs med att arbeta fysiskt samt att ha daglig kundkontakt med såväl byggföretag som privatpersoner och du bemöter samtliga kunder på ett professionellt sätt.

För att lyckas i rollen krävs det att du:
  • Har B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
  • El-kunskap eller tidigare arbetat som fastighetstekniker, installatör, mekaniker eller snickare.
  • Ett tekniskt intresse
  • Arbetat med kundkontakt tidigare
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet och ser att du som söker är en driven, stresstålig och serviceinriktad person. Vi ser även att du vill utföra ett kvalitetsmässigt arbete på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073 365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Installatör, montör, byggarbetare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället