Vi söker dig som vill arbeta som Transportledare i Bålsta

Vi söker dig som vill arbeta som Transportledare i Bålsta

Dina arbetsuppgifter

Som transportledare så tar du emot transportbokningar och förfrågningar via telefon och mejl från våra kunder. Transporterna läggs in i vårat trafikledningsprogram K2 där de sedan fördelas ut till bilarna via handdatorer. Vi följer bilarna via GPS i trafikledningssytemet så vi alltid kan se vart de befinner sig och kan då skicka ut uppdragen på lämplig bil vid rätt tillfälle.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom transportbranschen, Antingen som chaufför eller transportledare. Du ska vara en ordningsam människa som kan ha många bollar i luften samtidigt och kunna hantera stressiga situationer. God lokalkännedom kring Stockholm, Mälardalen & Uppland kommer att behövas. Att du älskar ge kunderna den bästa möjliga service ser vi som en självklarhet för att söka denna tjänst.

Krav:
B-körkort samt egen bil krävs för att kunna ta sig till arbetsplatsen.
Meriterande om du har C-behörighet och truckförarbevis.
Viss datavana krävs för att hantera trafikledningsprogrammet.

Detta är ett relativt litet företag varför det är viktigt att du är en lagspelare som kan hjälpa dina kollegor med olika arbetsuppgifter när det behövs.

Är du intresserad? Vänligen skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins, Emily.Higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju