Vi söker dig som är rådgivare med InsureSec-certifiering

Vi söker dig som är rådgivare med InsureSec-certifiering

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är InsureSec-certifierad rådgivare och som vill arbeta med kvalificerad rådgivning inom pensions- och försäkrings- samt investeringsrådgivning. I din roll arbetar du med befintliga privat- & företagskunder, där du besvarar frågor som kan uppstå samt i rådgivande kapacitet föreslår ändringar utefter kundens förutsättningar. Du arbetar även med rekrytering av nya kunder via företagets digitala kanaler. I rollen ingår löpande administration, det är mycket viktigt med korrekt dokumentation i alla led. Utöver detta är du även med och bidrar till interna utvecklings- och förbättringsmöjligheter.

Detta är en rekrytering där du anställs direkt av vår kund, med tillträde enligt överenskommelse. Du måste inneha InsureSec-certifiering för att vara aktuell för denna tjänst.

Din profil

Vi söker dig som är ansvarsfull, utåtriktad, socialt kompetent samt en inspirerande medmänniska. Du gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra och har ett intresse för den finansiella marknaden rörande placeringar.

I denna tjänst är det krav på att du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift samt att du är InsureSec-certifierad. Bifoga gärna intyg på detta i din ansökan för snabbare hantering.

Är du intresserad av den här tjänsten? Ansök direkt då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten eller ansökningsprocessen, kontakt ansvarig rekryterare Malin Ryholt på malin.ryholt@2complete.se eller 076-8751146.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Försäkringsrådgivare, rådgivare, försäljning, InsureSec, SwedSec
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 0768751146
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.