Vi söker dig med erfarenhet inom ICT och/eller från Ericsson för ett specialprojekt

Vi söker dig med erfarenhet inom ICT och/eller från Ericsson för ett specialprojekt

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som arbetat med Data Center, Nätverk, Cloud, Kommunikation, Radio eller liknande i olika kapacitet. Vi ser gärna att du har senioritet och erfarenhet för att lyfta detta projekt. Du kommer att ingå i ett team som kommer att ansvara för att planera uppsättning av datacenter och mindre miljöer både för kort och lång sikt. Detta kräver stor erfarenhet av etablering och uppsättning av IT- och kommunikationsmiljöer samt insikt i krav på kringutrustning. Tjänsten är förlagd till större den strax norr om Stockholm. Har du arbetat med design av Datacenter är det mycket meriterande, men inte ett krav.

Tjänsten är en del av en inledande konsultlösning med goda möjligheter till övertag. Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Din profil

För att trivas i rollen har du:
  • Relevant utbildning eller ekvivalent yrkeserfarenhet
  • Flerårig erfarenhet av relaterade arbetsuppgifter enligt ovan
  • Har arbetat med IT-processer, verktyg samt god kunskap inom IT-infrastruktur och kommunikation
  • Meriterande med ITIL-certifiering
  • Meriterande med CDCDP-certifiering
Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.