Vi erbjuder praktik inom Administration/ HR

Vi erbjuder praktik inom Administration/ HR

Dina arbetsuppgifter

Är du student inom administration/ ekonomi/ HR och söker efter praktikplats?

Vi på 2Complete ser ett ökat behov för studenter att få arbetserfarenhet och möjligheten att få komma ut i arbetslivet under sina LIA-perioder. Vi har utrymme att erbjuda den möjligheten hos oss under våren. Vår ambition är att du skall få lära dig att hantera enklare administration inom HR, lön samt ekonomi och att du efter fullgjord praktik upplever att du fått möjligheten att utvecklas och förhoppningsvis älska vår bransch så som vi gör. Konkreta arbetsuppgifter kommer vi att utforma efter hand och beroende på intresse och profil.

Din profil

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en nyfiken, orädd och driven person som strävar efter att utvecklas i det du tar dig an. Vi uppskattar initiativtagande och hög förmåga att söka lösningar. Vi tror att du är en person som vill arbeta i ett tajt team med högt i tak och drivna personer. För att trivas hos oss så är du även social, kommunikativ och flexibel.

Du studerar förslagsvis personal/ HR på eftergymnasialnivå och vill utvecklas inom det området. Du har en hög administrativ förmåga samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

Vi är ett härligt, drivet och personligt gäng som brinner för människor och den bransch vi är verksamma i. Vi besitter enormt mycket kompetens och den största delen av oss har arbetat många år inom branschen. Vi sitter i fina lokaler på Sveavägen, invid Hötorget.