Verkstadschef till Märkesverkstad i Södertälje

Verkstadschef till Märkesverkstad i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Verkstadschef kommer du leda ett 15-tal mekaniker och till din hjälp har du en kvalificerad och erfaren stab till förfogande. Som Verkstadschef kommer du skapa ett nära samarbete med försäljningsavdelningarna och du arbetar nära våra tre andra anläggningar i Stockholmsregionen, som är en naturlig del av den dagliga verksamheten.

Verksamheten är komplex och ställer höga krav på ledarens förmåga att hantera många olika frågor samtidigt samt att hålla en mycket hög kundnöjdhet. Vidare ingår du i ledningsgruppen där du förväntas arbeta med strategiska och operativa frågor.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att leda en komplex verkstad för tunga fordon och erfarenhet av budgetarbete samt personalansvar. Vidare är du van vid budgetarbete och du har B-körkort.

Personliga egenskaper: Som person är du social, driven och affärsmässig. Du har en naturlig fallenhet för att driva och motivera din personal mot framgång.
Du är proaktiv i ditt arbetssätt och du har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept.