Verkstadschef/Bilmekaniker till företag i Huddinge

Verkstadschef/Bilmekaniker till företag i Huddinge

Dina arbetsuppgifter

För rekrytering till kund söker vi nu en verkstadschef som har en naturlig fallenhet för att leda och fördela det dagliga arbetet till verkstadsteamet som idag består av 4 mekaniker.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som verkstadschef eller som har en lång erfarenhet som bilmekaniker och vill ta nästa steg i karriären och axla rollen som verkstadschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara följande:
  • Leda det dagliga arbetet i verkstaden
  • Fördela arbetsorder till mekanikerna
  • Diagnostisera och felsöka
  • Kundbokningar
  • Visst ekonomiskt ansvar ingår i rollen
Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en lång och fin erfarenhet av verkstadsdrift och ett stort intresse för bilar. Vidare är du en person som vill utvecklas och du har ett stort intresse för branschutveckling och digitalisering. Vi ser gärna att du har en mekanikerutbildning samt B-körkort och goda datorkunskaper.

Personliga egenskaper: Som person är du lösningsfokuserad, servicemedveten och du har en naturlig fallenhet för ledarskap.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt bolag och mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.