Verksamhetsutvecklande Gruppchef sökes till bolag i förändring

Verksamhetsutvecklande Gruppchef sökes till bolag i förändring

Dina arbetsuppgifter

Är du orädd, driven och duktig på att engagera dina medarbetare? Motiveras du av att driva förändringsarbete samt utveckla både team och processer? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en gruppchef som har förmågan att motivera, coacha och driva igenom förändringsarbete på alla plan. Du kommer i rollen att ansvara över två team med totalt 14 medarbetare som arbetar inom 2nd- support och backoffice. I rollen förväntas du att arbeta aktivt med att effektivisera rutiner, processer samt driva utveckling för medarbetarna. Detta är en strategisk roll och du kommer att ingå i en affärsledningsgrupp.

Detta är en konsulttjänst med start omgående och initialt fram till 30/6.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande ledarroller i en transaktionsintensiv verksamhet. Vi ser gärna att du arbetat aktivt med process- och rutinförändringar samt har förmågan att motivera och engagera ett team. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning men inget krav.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt såväl som att motivera dina medarbetare till att göra detsamma. Du kommer att arbeta aktivt med att implementera samt agera ambassadör för företagskulturen. Det är av stor vikt att du bedriver ditt ledarskap genom att inspirera och vara en förebild. Utöver ovan har du en god affärsförståelse och du motiveras av att driva igenom förändring och se resultat. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ samt har förmågan att få människor med dig.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076-869 30 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.