Utbildningskonsulter sökes till Yrkeshögskola

Utbildningskonsulter sökes till Yrkeshögskola

Dina arbetsuppgifter

Är du konsult inom utbildning och föreläsning som söker spännande nya projekt 2021/ 2022? Motiveras du av att utveckla andra människor och att dela med dig av dina kunskaper? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är en yrkeshögskola som utbildar inom fastighet så som fastighetstekniker, fastighetsförvaltare samt fastighetsingenjörer. De söker nu utbildare från näringslivet som har både praktisk erfarenhet inom respektive område samt inom föreläsning/ pedagogik. I rollen kommer du tillsammans med utbildningsledaren planera och ta fram material till dina egna kurser. Kurslängd variera och arbetstiden är 18h/ veckan.

Start enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom utbildning och aktuell kunskap från näringslivet. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt. Du har en god systemkunskap och det är självklart för dig att navigera i den digitala världen.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med elever samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076893048
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.