Underhållstekniker till södra Stockholm

Underhållstekniker till södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som Underhållstekniker på ett spännande företag i södra Stockholm. Du kommer få möjlighet att arbeta i ett stabilt team där alla hjälps åt och arbetar mot gemensamma mål.

I denna tjänst kommer du att tillhöra en arbetsgrupp på 10 tekniker, era huvudsakliga arbetsuppgifter är felsökning, underhåll och reparationer. På underhållsavdelningen kommer du att delta i projekt och installationsuppdrag. Du blir en viktig spelare då du och dina kollegor ansvarar för att säkerhetsställa en stabil drift.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna varierar från morgon, dag och kväll.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som Underhållstekniker krävs det att du är serviceinriktad, initiativrik och flexibel. Teknisk gymnasieutbildning eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav för att lyckas och trivas i rollen. Har du arbetat som mekaniker, tekniker eller underhållsmekaniker är detta mycket meriterande oavsett vilka produkter du arbetat med. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:
  • Serviceminded
  • Lösningsfokuserad
  • Strukturerad och ordningsam
  • Affärsmässig
  • Glad och kommunikativ
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju