Truckförare till Rosersberg

Truckförare till Rosersberg

Dina arbetsuppgifter

Söker du jobb omgående? Är du intresserad av att bli en del av ett expansivt och stabilt bolag med goda chanser till utveckling internt? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi en truckförare till utleveransavdelningen hos vår kund i Rosersberg. Idag är de 16 personer som arbetar med lagerarbete och nu letar de förstärkning då företaget växer. Du kommer mestadels köra ledstaplare och hjälpa till att ta fram rätt orders till lastbilschaufförerna. Du kommer få arbeta med orderplock och planering inför orders. På arbetsplatsen är det högt i tak och de strävar efter en arbetsmiljö där alla får komma till tals.

Detta kommer vara en heltidstjänst där arbetstiderna är mellan kl:07.00-16.00, måndag till fredag. Du kommer börja arbeta den 1 juni till mitten av oktober till att börja med som konsult via oss på 2Complete Professionals. När perioden är slut finns goda chanser till förlängning eller överrekrytering till vår kund.

Din profil

Kompetenskrav:
  • Truckkort A och B
  • Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll tidigare så som med fraktbokningar och utleverans
  • Flytande i det svenska språket då det används i dina dagliga arbetsuppgifter
Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad och gillar ordning och reda. Vi ser även att du är en lagspelare då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Utöver detta är du driven och kommer med egna initiativ om du ser något som kan förbättras.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-845 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Truckförare, lagermedarbetare, lager, truck, produktion
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju