Teknisk konsult med erfarenhet av Svensk Standard 4604860

Teknisk konsult med erfarenhet av Svensk Standard 4604860

Dina arbetsuppgifter

Är du serviceinriktad, ansvarstagande konsult och har ett tekniskt intresse? Drivs du av att ha ett flexibelt arbete med många kontaktytor? Då har vi rätt tjänst för dig.

För vår kunds räkning söker vi nu en teknisk konsult till deras kontor i Solna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att i byggprojekt arbeta med besiktning enligt Svensk Standard och vibrationskoll i samband med vibrationsalstrande markarbeten. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är:
  • Följa rutiner, checklistor och policys
  • Hålla tidplaner gällande protokollhantering
  • Montering och demontering av instrument
  • Rapportera status till projektledare kring planerade åtgärder
  • Utföra besiktning samt protokollföring med hög kvalitet.
Din profil

För att lyckas i rollen som Teknisk konsult ser vi att du har en gymnasieutbildning med teknisk- eller bygginriktning, minst två års erfarenhet av besiktning enligt Svensk Standard 4604860 samt att du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Vi ser även att du innehar B-körkort. Det är högt meriterande om du tidigare har arbetat som skorstensfejare.

Som person är du kostnadsmedveten, flexibel och har ett stort tekniskt intresse. Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du förstår vikten av bra samarbete och god kundkontakt. Du är ansvarstagande och trivs i ett högt arbetstempo.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076- 875 11 46 eller sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Besiktningsman, besiktning, byggkonsult, bygg, omgivningspåverkan, sprängteknik, spräng, provtryck
Mer info
Kontaktperson Sarah Lindgren
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.