Teamleder sökes till norra Stockholm

Teamleder sökes till norra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en Teamleder till vår kund i norra Stockholm. Vi söker dig som är intresserad av en tjänst med varierande arbetsuppgifter som bland annat innebär att leda, strukturera och motivera ditt eget team. Denna roll kommer att innebära stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du får möjlighet att arbeta på ett företag som värnar om sin personal och dess trivsel.

I rollen som Teamleder kommer du att driva din avdelning och de servicetekniker som du har personalansvar för framåt. Du kommer ha en viktig roll i företaget då du tillsammans med ditt team strävar efter att uppfylla såväl kunders som företagets målsättningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Verka för att underhåll och service utförs i tid, blir slutförda och fakturerade
  • Daglig kontakt och ansvar för en utav företagets större kunder
  • Kalkylering och planering av servicearbeten
  • Budgetansvar
  • Personalansvar för cirka 10-13 servicetekniker
  • Utveckla rutiner och instruktioner tillsammans med resterande servicechefer
  • Säkerhetsställa kvalitén i utförda arbeten på fältet
  • Fastställa och uppföljning av uppsatta mål
  • Bemanningsplanering, rekrytering och kostnadsoptimera personalstyrkan
Arbetets omfattning: Placeringsort är norra Stockholm och tjänsten är på heltid, arbetstid 7-16.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som Teamleder ser vi att du är van vid att arbeta mot uppsatta mål och att du haft budgetansvar tidigare. Du har erfarenhet av personalansvar sedan tidigare. Som ledare tror vi att du har ett tydligt ledarskap samt att du använder din kommunikativa förmåga för att lyckas tillsammans med gruppen.

Vidare ser vi gärna att du är målmedveten, det är en självklarhet för dig att arbeta efter KPI:er samt att du är lyhörd. Som person är du ansvarstagande, handlingskraftig och van vid att fatta svåra beslut. Du utrycker dig väl i svenska och engelska både i tal och skrift, du innehar B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju