Teamledare till vår kund inom e-handel

Teamledare till vår kund inom e-handel

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi för kunds räkning en engagerad Teamledare till ett spännande företag som har sin verksamhet inom e-handel. Teamet hanterar inkommande samtal och mejl från kunder, samt att det även ingår merförsäljning i deras roll. I din roll som Teamledare coachar du teamet, arbetar med trafikledning/samtalsstyrning samt med resursplanering. Du kommer även att hantera övriga administrativa uppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som Teamledare eller Teamcoach i minst 1 år. Vi ser även att du har erfarenhet av att ha arbetat med trafikledning och styrning av samtal. Som person är du engagerad, öppen och ansvarstagande. Du brinner för att coacha och utveckla din personal, samt att du drivs av resultat. Som Teamledare leder du din grupp genom att var ett gott föredöme och genom att skapa ett inspirerande arbetsklimat. Vi ser även att du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö och att du har lätt för att komma med nya idéer som leder till utveckling. Du har ett starkt ordningssinne och är strukturerad, samt att du tycker om att arbeta i högt tempo.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

Sökord: Teamledare, Teamcoach, Gruppledare

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår uppdragsgivare är ledande i Norden inom e-handel i sin bransch och omsätter 730 mkr per år med två varumärken. Företagen står i en spännande förändringsresa framför sig där kundupplevelsen står i centrum.