Teamledare inom lokalvård till företag i centrala Stockholm

Teamledare inom lokalvård till företag i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en Teamledare som ska arbetsleda medarbetare inom området lokalvård. Som Teamledare inom lokalvård arbetsleder och schemalägger du en grupp på ca 20 personer. Ditt mål är att säkerställa en fullgod serviceleverans inom lokalvård. Detta är en spännande tjänst för dig som brinner för service samt för att leda ett team. Dina dagar startar oftast vid ca 05:30 då du går igenom dagen och ser efter om justeringar behöver göras för teamets arbete.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Leda och fördela arbetet för teamet
  • Schemaläggning och personalplanering
  • Felanmälningar
  • Beställningar av städmaterial
  • Verka för förbättringar och utveckling av leverans
  • Tidrapportering
Vår kund erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara avgörande i deras framgång inom området lokalvård.

Denna tjänst startar omgånde och pågår fram till sommaren 2021, med chans till förlängning.

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av arbetsledning inom lokalvård minst ett år samt att du själv har arbetat som lokalvårdare. Har du arbetat med arbetsleding och lokalvård inom ett Facility Management bolag eller inom hotell är det meriterande. Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och människor samt som drivs av att leverera service i världsklass. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du handlingskraftig, flexibel och målinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland medarbetare. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi ser även att du har lätt för att hitta lösningar och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.