Teamleader sökes till Norrort

Teamleader sökes till Norrort

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teamleader kommer du att ansvara för att monteringen görs på ett kvalitetsmässigt bra sätt och enligt föreskrivna anvisningar. Vidare kommer du att utföra mekanik och hydrualikmontering av våra produkter, i huvudsak tiltrotatorer och snabbfästen. Som arbetsledare är du ansvarig för att driva och planera arbetet i nära samarbete med Tillverkningschefen. Med givna instruktioner från Tillverkningschefen leder du det dagliga arbetet för en av våra montagelinor.
Du ansvar även för att egenkontroll sker enligt underhållsplan för arbetsplatsen.

Din profil

Personlighet:
För att passa för tjänsten är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Avgörande egenskaper för denna roll är att du tar ansvar, att du har en blick för vad som behöver prioriteras samt att du trivs med att driva arbetet framåt. Vidare så har du ett teknikintresse och du trivs med att lära dig nya saker. Du är också van att jobba i ett högt tempo och du är inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs. Din personlighet passar också i ett globalt växande bolag med tydliga ambitioner att växa med alla utmaningar detta innebär.

Bakgrund och meriterande arbetslivserfarenhet:
  • Du har relevant teknisk utbildning eller erfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet från mekanik- och hydraulikmontage
  • God IT vana och erfarenheter från MPS-system (Monitor är meriterande)
  • Du har erfarenhet av ritningsläsning (sprängskisser)
  • Meriterande är tidigare Teamleader roller samt branscherfarenhet, dvs tillverkning av produkter för entreprenadmaskiner
Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfället