Strålskyddstekniker till Cyclife

Strålskyddstekniker till Cyclife

Dina arbetsuppgifter
I din roll som strålskyddstekniker erbjuds du en varierande och spännande vardag. Ditt arbete handlar om att driva det operativa strålskyddsarbetet genom att stötta produktionspersonal i det dagliga arbetet. Ditt huvuduppdrag är att se till att personal och inhyrda entreprenörer planerar sitt arbete, använder rätt skyddsutrustning och inte sprider kontamination, allt för att minimera dos till personal. Du kommer att arbeta aktivt med förbättringsarbete inom hela verksamheten och bevaka strålskyddsperspektivet i alla processer. Det ingår även administrativt arbete avseende att ta fram underlag, dosprognoser och sammanställningar av strålskyddshändelser samt vara rådgivande i strålskyddsfrågor.

I rollen arbetar du med strålskyddsrelaterade arbetsuppgifter så som:
  • Förebyggande arbete med minimering av doser till personal och spridning av kontamination
  • Friklassningsarbete
  • Genomföra anläggningskontroller och klassning av lokaler
  • Medverka vid transporter
  • Delaktiga i avfallshantering
  • Dokumentera och ansvara för sammanställning, analyser och mätningar

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Cyclife. Arbetstiderna är måndag-fredag 07-16.
Arbetsplatsen är belägen i Studsvik utanför Nyköping.

Om företaget
Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen, en av Världens största kärnkraftsoperatörer. Cyclife bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 100 anställda. De erbjuder tjänster både internationellt och inom Sverige av avvecklingstjänster och reningslösningar för lågradioaktivt kontaminerat material. Cyclife ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning.

Din profil
Som person har du en god planeringsförmåga och ser nytta i strukturer och processer. Du är duktig på att skapa relation med människor såväl inom som utanför organisationen. När det inte går som planerat har du förmåga att fortsätta i den nya riktningen med samma fokus, positivitet och engagemang. Vidare har du en god självkännedom och ödmjukhet inför dina styrkor och svagheter. Du är initiativtagande och ser till att saker och ting sker i samband med att du är en god problemlösare och kan hantera oväntade situationer på ett snabbt, effektivt och säkert sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig potential men för att lyckas i rollen tror vi att du har minst strålskyddsutbildning nivå C. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från processindustrin och god systemvana. Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.

Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din redan idag!

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.2complete.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (3 dagar kvar)