Spännande tjänst som Projektsäljare inom fönster

Spännande tjänst som Projektsäljare inom fönster

Dina arbetsuppgifter

Som Projektsäljare inom fönster hjälper du bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och allmännyttan till ett lyckat fönsterbyte med fokus på energieffektivisering, komfort och minskat fönsterunderhåll. Vår kund har bred erfarenhet inom området och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Några av din arbetsuppgifter:
  • Förstudie / behovsanalys hos kund
  • Möten hos kund
  • Upprätta kalkyl, anbud och avtal
  • Uppsökande verksamhet för att hitta nya kunder och samarbetspartners
  • Sköta kontakt med kunder och fabriker
  • Samarbeta med projektledare och övriga kollegor inom bolaget
  • Följa affären från start till mål med tillgänglighet under hela processen till utfört montage
  • Offentliga upphandlingar
Din profil

Till denna roll söker vi dig som har arbetat som Säljare/Projektledare inom byggbranschen. Det är meriterande om du har kunskap om fönster samt om du har arbetat med försäljning mot bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och byggföretag. Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Som person är du driven och lösningsorienterad, samt att du trivs med att arbeta mot mål. Du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden och du har lätt för att komma med idéer som leder till utveckling. Vi ser även att du är organiserad och strukturerad samt att du har lätt för att samarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialister på fönsterbyte och fönsterrenovering med fokus på energieffektivisering, komfort och minskat fönsterunderhåll. Mer information om företaget ges vid intervjun.