Sommarjobb som bokningsmottagare till bilföretag i Årsta

Sommarjobb som bokningsmottagare till bilföretag i Årsta

Dina arbetsuppgifter

I din roll som bokningsmottagare kommer du besvara inkommande samtal och e-post som är kopplade till kundens bokningsverksamhet och växel. Du kommer svara på frågor kring priser och uthyrningsvillkor samt göra bilbokningar i kundens bokningssystem. Vidare kommer du arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Arbetets omfattning: Måndag - fredag 08.00-16.30

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som brinner för att ge service i världsklass och vi ser gärna att du har något års erfarenhet av administrativt arbete. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: Som person är du, prestigelös, snabblärd, strukturerad och initiativtagande. Du är kommunikativ och förtroendeingivande och du är van att ta egna beslut.

Intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund sitter i moderna och trevliga lokaler nära Gullmarsplan