Sommarjobb: Helpdesk till vår kund i Sickla

Sommarjobb: Helpdesk till vår kund i Sickla

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder nu sommarjobb som helpdesktekniker hos en av våra kunder i södra Stockholm. Uppdraget kommer att löpa under sommaren, 3 månader, med start omgående. Som Helpdesktekniker hjälper du användare med de olika problem som kan uppstå i vardagen på ett kontor, tex att ominstallera en dator eller installera beställd mjukvara, lämna ut datortillbehör och administrera användarkonton.

Din profil

För att passa i den här rollen har du tidigare erfarenhet av att jobba i helpdesk, åtminstone 6 månader och har gärna någon form av IT-utbildning. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Du har erfarenhet av
  • Windows
  • AD
  • Office 365
  • Outlook
  • Trådlösa nätverk
Vi söker dig som är positiv, lösningsinriktad och har högt servicetänk. Du har lätt för att komma in i en ny miljö och ser det som naturligt att återkoppla till både kunder och kollegor i de ärenden du har hand om.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Malin Ryholt på telefon 076 875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervju.