Slutkontrollant sökes till Norrort

Slutkontrollant sökes till Norrort

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att verifiera en fullgod funktion av våra produkter före leverans. Det innebär att i våra testbänkar kontrollera och testa mekanik- och hydrualikmontage av våra produkter, i huvudsak våra tiltrotatorer och snabbfästen. Du kommer att ingå i vårt produktionsteam och ansvara för att kontroll och test görs både effektivt och noggrant, enligt föreskrivna anvisningar. Du ansvar även för att egenkontroll sker enligt underhållsplan för din arbetsplats.

Din profil

Personlighet:
För att passa för tjänsten är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Du har intresse av teknik och du är nyfiken och flexibel. Att få saker gjorda till en hög kvalitet är något som kännetecknar dig. Som person är du också intresserad av att lära dig nya saker och du tycker om att samarbeta med andra. Vidare är du noggrann och kommunikativ. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och du är inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs.

Bakgrund och meriterande arbetslivserfarenhet:
  • Du har relevant teknisk utbildning eller erfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet som mekanik- och hydraulikmontör
  • Datorvana då vissa produkter laddas med parametrar
  • Erfarenhet av att arbeta med slutkontroll och test och enklare felsökning av sammansatta produkter
  • Du har erfarenhet av att tolka enklare ritningsunderlag (sprängskisser)
  • Meriterande är branscherfarenhet, dvs tillverkning av produkter/redskap för entreprenadmaskiner
Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju