Skillad supporttekniker sökes till Devinix

Skillad supporttekniker sökes till Devinix

Dina arbetsuppgifter

Helpdesk på Devinix arbetar med att via telefon, mail eller via fjärrstyrning hjälpa kunderna med olika incidenter som berör Devinix drift av kundernas plattformar. Du kommer att hjälpa till med problem av alla de slag kring Microsoft med tillhörande programsuite, Linux, Databaser, konton, rättigheter, applikationer, Windows operativsystem mm. Du ansvarar självständigt för att samla in tillräckligt med information från kunden för att kunna göra en analys och därefter lösa ärendet. Självklart sköter du medföljande dokumentation i systemet. Devinix miljö förändras ständigt och även kundernas behov och krav vilket utvecklar dig som medarbetare i en rasande fart. Till din hjälp har du fantastiska kollegor som är bland de vassaste i landet på det de gör.

Devinix erbjuder en anställning med goda utvecklingsmöjligheter för den som visar driv, engagemang och intresse. De Devinix sitter i ljusa fina lokaler i Kista norr om Stockholm. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Devinix. Devinix sitter i dagsläget i ljusa fina lokaler i Kista norr om Stockholm. Vi är dock inne i en väldigt expansiv fas och flyttar i september in i nya lokaler , ett par minuters gångväg från Kista galleria och T-bana. Här skapar vi tillsammans en kreativ arbetsmiljö med gott om utrymme för såväl interna aktiviteter och kundevent.

Din profil

Vi söker dig som har en grundläggande IT-utbildning, ett brinnande intresse för teknik, en relevant utbildning och som vill jobba med kvalificerad support med stor utvecklingspotential inom företaget. Du får gärna ha jobbat ett eller ett par år inom IT. Utöver att du gillar teknik, tycker du mycket om att hjälpa kunder över telefon eller remote. I denna tjänst har du stora möjligheter att göra stor skillnad om du tycker om att hjälpa till. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från support eller andra relevanta områden.
Vi ser att du som söker denna tjänst har:
  • Genuint teknikintresse och gillar service
  • Kunskaper inom Microsofts produktutbud: Windows server, AD, Exchange, Sharepoint, Office 365
  • Hanterar svenska och engelska i tal och skrift
  • Nätverk
  • Molntjänster
Som person älskar du teknik och IT, du är trevlig och social och tycker om att träffa nya människor.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson. joel@2complete.se / 0704975518

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi har våra rötter som leverantör av IP-nätverkstjänster, datacenter, co-location och IT-drift där vi verkat sedan 2008. I slutet av 2014 såldes den egna nät- och datacenter infrastrukturen för att satsa på moderna hybrida molnlösningar tillsammans med managerade tjänster under namnet Devinix. Vi har sedan dess byggt upp en egen driftsplattform och redundant fibernätverk som sträcker sig över tre datacenter i Stockholmsområdet. Vårt kontor finns i Kista och våra datacenter finns i Kista, Sköndal och Västberga.

Vårt hjärta finns inom IT-drift i alla dess former. Vi ser helt enkelt till att er IT fungerar. Vi har en bred katalog av managerade tjänster där ni kan välja vad som passar ert behov bäst. Våra lösningar är ofta så kallade hybridlösningar där vi använder en kombination av olika molntjänster eller annan infrastruktur för att skapa den bästa lösningen för just er. Oavsett om era tjänster och applikationer finns i vår egen molnplattform, DVXcloud eller någon annanstans, hjälper vi er att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Vi vill hjälpa våra kunder att bygga framtidens IT-plattformar och tjänster. Dessa plattformar ska vara kostnadseffektiva, skalbara och flexibla. För oss är det viktigaste att ni får den bästa lösningen baserat på era behov och era krav."