Servicetekniker till industrin

Servicetekniker till industrin

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker ansvarar du för att erbjuda en förstklassig service till stora och små industrikunder i Stockholm och Mälardalen. Att arbeta som servicetekniker är utvecklande då man ständigt arbetar med ett brett produktsortiment och tydliga processer. Du kommer att få en gedigen introduktion och skapa en individuell utvecklingsplan med de utbildningar som tjänsten och produkterna kräver.

I din roll som servicetekniker kommer du i huvudsak fungera som support till kunderna vid bland annat installation, felsökning, optimering/kalibrering och idrifttagning. Utöver detta ser vi att du med ett konsultativt bemötande kan erbjuda ett förebyggande underhåll samt utföra kontrollmätningar på produkten, ibland med kort varsel baserat på kundernas behov. Du kommer även stötta kunder med tekniska frågor via telefon och e-post.

Din profil

Vi söker dig som har en erfarenhet som servicetekniker inom industrin. Du har en god förståelse för vätskor och gasers egenskaper och deras användning i industriella processer, samt god erfarenhet av mekaniska reparationer. Vi söker dig som har erfarenhet av mekaniska reparationer inom styr- och reglerteknik.

För att trivas i rollen ser vi att du trivs med kundkontakt, du arbetar självständigt och vill alltid leverera kvalitet. Du är en problemlösare som vill hjälpa kunden och du är flexibel med dina arbetstider, då det förekommer situationer där du akut behöver lösa problem hos våra kunder. Du är flytande i svenska språket och behärskar engelska väl.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på 073 365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, industritekniker, maskintekniker, drifttekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.