Servicetekniker till Stockholm

Servicetekniker till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Ni söker vi Servicetekniker till flera av våra kunder i Stockholmsområdet. Vi söker dig som vill arbeta på fältet med kundkontakt just nu söker vi personal inom bland annat:
  • Storkök
  • Industriportar och entrélösningar
  • Pumpar och värmepannor
  • Vitvaror
Vi söker dig som vill arbeta heltid, arbetstiderna är dagtid och du kan utgå hemifrån.

Din profil

Vi söker dig som har gått en teknisk utbildning på gymnasiet eller dylikt. Har du erfarenhet av att arbeta med el, mekanik eller dylikt är det en fördel. För att lyckas i rollen som Servicetekniker krävs det att du har körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Som person söker vi dig som är serviceinriktad och du har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om de företag vi söker Servicetekniker ges vid intervjutillfället.