Servicetekniker till Stockholm

Servicetekniker till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som älskar att meka och skruva på exempelvis bilar eller andra maskiner, du trivs med att lösa problem och du tar gärna mycket eget ansvar. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av arbete med hydraulik, detta utbildar vi dig i på plats. I denna roll kommer du uteslutande arbeta ute på fältet i Storstockholm, du kommer arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta med följande:
  • Tillverkning och byten av hydraulslangar på olika fordon, objekt och anläggningar.
  • Genomföra kundvårdande insatser på egen hand och/eller tillsammans med andra representanter från företaget.
  • Rollen kommer att innefatta jourverksamhet vilket innebär att du ingår i ett rullande jourschema.
Du kommer att utgå hemifrån med servicebil och arbeta med hydraulslangbyten och förebyggande underhåll. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16, jour förekommer och vi söker dig som vill börja omgående.

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det att du har B-körkort, behärskar svenska i tal och skrift samt att du gått en fordonsteknisk utbildning eller arbetat som mekaniker eller tekniker tidigare.

Som person tror vi att du:
  • Gillar att meka/skruva och lösa problem
  • Kan hantera frihet under ansvar
  • Har en bra social kompetens och är serviceinriktad
  • Är mål och resultatinriktad
  • Har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp
  • Har en stark vilja att lära dig nytt och utvecklas
  • Är delaktig, närvarande och gärna kommer med förbättringsförslag
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, bussmekaniker, lastbilsmekaniker, tekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället