Servicetekniker med stort driv och vilja att utvecklas

Servicetekniker med stort driv och vilja att utvecklas

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig med erfarenhet och driv att anta utmaningen med att arbeta med service och nyinstallationer av sopstopp och därmed bli en del av ett team av skickliga servicetekniker. Rollen innebär att utföra service och reparationer utifrån våra servicekontrakt samt hos kunderna uppkomna reparationsbehov.

Du ansvarar för att leverera effektivt enligt de tilldelade servicekontrakt så att god kundnöjdhet samt lönsamhet bibehålls. Vidare ingår i tjänsten att uppmärksamma förbättringsmöjligheter och arbeta med förslag på merförsäljning gentemot kund, på ett proaktivt sätt. I arbetet kan även ingå att hjälpa kollegorna som arbetar med nyinstallationer.

Då vi arbetar med service på anläggningar i hela Norden kan resor i tjänsten bli aktuellt i mindre omfattning. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan 7-17 och vi söker dig som vill arbeta heltid.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av underhåll och service av tekniska installationer inom maskinteknik och/eller bygg. Erfarenhet av eller kunskap inom sopsugssystem, automation, styr- och regler är meriterande men inte ett krav.

Du har en god förmåga att planera din tid på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten och säkra lyft. Körkort är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en strukturerad och lösningsinriktad "doer" som har förmågan att "göra klart". Du har en god förmåga att kommunicera med såväl dina kollegor som samarbetspartners och kunder. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid denna tillsättning. Arbetsprov kan komma att vara en del av rekryteringsprocessen.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord; Servicetekniker, maskintekniker, drifttekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 0733656832
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget lämnas vid intervju tillfällat