Servicetekniker med fokus på mobila maskiner till Stockholm

Servicetekniker med fokus på mobila maskiner till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi till en kund i Stockholm som arbetar med service och underhåll av vägunderhållsmaskiner och entreprenadmaskiner, försäljning av elverk och eftermarknad för kross- och sorteringsverk. Deras serviceavdelning riktar sig mot felsökning, service och reparationer av främst vägunderhållsmaskiner och entreprenadmaskiner. Då efterfrågan har ökat behöver de nu utöka teamet i Stockholm med en Servicetekniker.

Som Servicetekniker hos denna kund kommer du att ansvara för den dagliga verksamheten utav olika maskiner inom väg och underhåll samt entreprenadmaskiner. Detta innebär att du kommer att arbeta med att felsöka, reparera och serva olika specialmaskiner såsom; sopmaskiner, teknikbilar, salt och sandspridare, plogutrustningar samt redskapsbärare av olika fabrikat på vår verkstad samt ute i fält.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, måndag till fredag dagtid.

Din profil

Vi söker dig med ett genuint teknikintresse och som visar stort engagemang i ditt arbete. För att lyckas i rollen så tror vi att du som söker har du några års erfarenhet från liknande tjänst vilket gör att du har, goda kunskaper inom elektronik, mekanik och/eller hydraulik och kan felsöka i dessa system. Erfarenhet inom svets och smide är meriterande.

Då det förekommer mycket dokumentation i ditt dagliga arbete är det viktigt att du hanterar datorprogram som Word, Excel och Mail med enkelhet samt att du har bra kunskaper i engelska likväl som svenska i både tal och skrift.B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du engagerad, ansvarstagande, noggrann och trivs i en självständig roll med stundtals högt tempo. Du är serviceinriktad, har lätt för att kommunicera och anstränger dig alltid lite extra för att leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Vidare är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt då tjänsten även kräver noggrann planering.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med mycket frihet under ansvar.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, tunga fordon, fordonstekniker, fälttekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfället