Servicetekniker/Installationstekniker till Stockholm

Servicetekniker/Installationstekniker till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Installationstekniker arbetar du med installationer av industriportar. Du blir företagets ansikte utåt och i ditt arbetssätt visar du på ett starkt initiativ för att sätta dig in i och installera kundens produkter ute på fältet. Din kännedom om företagets produkter gör att du kan utföra felfria installationer till den höga kvalitet som företagets kunder är vana vid. Du har en förmåga att se förbättringar och är drivande i att utveckla företagets produkter. Du tar fullt ansvar för din arbetstid och genom att förstå helheten kan du ge den allra bästa kundupplevelsen. Ingen dag är den andra lik, därför krävs en god förmåga att vara flexibel och att kunna omprioritera. Resor i tjänsten kan förekomma.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden.

Din profil

Du har minst tre års erfarenhet i roll som installationstekniker, servicetekniker eller mekaniker med grundläggande kompetens inom el. Vidare ser vi det som en stark merit om du har gymnasial utbildning eller liknande inom el. Rollen förutsätter att du talar och skriver svenska flytande och att du även har grundläggande kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav. Meriterande är körtillstånd för lift, heta arbeten-certifikat, truckkort (TLP10) samt tidigare erfarenhet som truckmekaniker, hisstekniker eller fordonstekniker.

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du håller en hög servicenivå och tycker det är roligt med ansvar. Som person är du serviceinriktad, flexibel och strukturerad. Ditt arbetssätt präglas av ett självständigt driv att alltid slutföra det som är påbörjat. Då detta är en roll med många kontaktytor är det viktigt att du är duktig på att skapa goda relationer. En positiv attityd, samt en lösningsfokuserad inställning, ser vi som självklara egenskaper.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073 365 68 32 eller emily@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, Installationstekniker, underhållstekniker, drifttekniker, tekniker, hisstekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället