Servicechef till växande bolag i Söderort

Servicechef till växande bolag i Söderort

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som servicechef på ett växande företag i Söderort. Vi söker dig som drivs av utmaningar, vill arbeta med personal, är serviceinriktad och har en teknisk profil.

Som servicechef ska du organisera, leda och i stort verka för att på bästa sätt utveckla serviceavdelningen i positiv bemärkelse. Arbetet innefattar bland annat:
  • Planera och organisera pågående och framtida servicearbeten
  • Tillsammans med försäljningsavdelningen och kunder planera installationer av nya maskiner
  • Arbeta ute på fältet med installationer, service och kundvård
  • Kommunicera med företagets leverantörer gällande tekniska frågor och problem
  • Inneha personalansvar för 4 servicetekniker
  • Fortsätta utvecklingsarbetet för att höja serviceavdelningens kvalité samt kundnöjdheten
  • Inneha ett ekonomiskt ansvar i form av att höja serviceavdelningens lönsamhet
Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget. Du arbetar heltid, måndag till fredag 7-16, en del resor i tjänsten kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som tekniker tidigare, du har erfarenhet från elektronik, mekanik, pneumatik, automation och/eller IT Nätverk. Det krävs inte att du besitter alla dessa tekniska kunskaper men med fördelar har du goda kunskaper inom några delar. Har du erfarenhet från felsökning och att arbeta nära kund är detta en fördel. Meriterande erfarenhet är ledarskap, erfarenhet inom industri och B2B försäljning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har B-körkort.

Allmänna egenskaper är att du är flexibel, bra på att samarbeta, driven och serviceminded. Som person vill du framåt, du arbetar för att driva gruppen framåt samtidigt som du är affärsmässig och vill bidra till att företaget utvecklas.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicechef, Tekniker, Servicetekniker, Gruppchef, Teamledare
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.