Serviceadministratör till familjeföretag i Stockholm

Serviceadministratör till familjeföretag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en Serviceadministratör för ett vikariat på minst ett år. Vår kund utför service och reparation av städmaskiner och är ett av bolagen i en familjekoncern. Du kommer ha en bred roll där du hanterar flera olika uppgifter inom administration, ekonomi och support. Du kommer bland annat att hantera ordrar och fakturering, göra inköp och föra statistik och sammanställning över skickade ordrar. Du kommer även hantera supportärenden via telefon, både internt och externt.

Arbetstiderna är 08:00- 16:30. Detta är ett vikariat på ett år med chans till förlängning.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Fakturering
  • Registrera order
  • Statistik och sammanställning
  • Support via telefon
  • Lägga beställningar
  • Upprätta inventeringslistor samt registervård
  • Fraktbokningar
  • Sedvanliga kontorsuppgifter
Din profil

Vi söker dig som har arbetat med administration, service och fakturering i minst tre år. Erfarenhet av ekonomiadministration och av administrativt arbete inom liknande bransch är meriterande. God systemvana och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du administrativt duktig, noggrann, strukturerad och tycker om ordning och reda. Vi ser att du har förmågan att hantera relativt stora flöden, är bra på att ta egna initiativ och att du har hög servicekänsla. Du trivs med att arbeta i en mindre organisation med familjär känsla och du är prestigelös som person. Vi ser även att du är kommunikativ, är bra på att prioritera samt har lätt för att samarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Serviceadministratör, Administratör, Fakturering , Orderadministratör
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 0768693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.