Senior supporttekniker sökes till vår kund i Årsta

Senior supporttekniker sökes till vår kund i Årsta

Dina arbetsuppgifter

Som senior tekniker kommer du att vara med i ett team av seniora säkerhetstekniker där ni tillsammans hjälper kunder med tekniska frågeställningar, både via telefon, mail, chat och ute på fältet. Kunderna är professionella säkerhetsinstallatörer, integratörer i grossistledet. Du utgår från kontoret i Årsta, strax söder om Stockholm, där du såväl reaktivt som proaktivt hjälper bolagets kunder. En viss del av arbetet sker ute på fältet där du träffar kunderna och stöttar i olika projekt och med driftsättningar. Du ansvarar för din del i kedjan, ingår i ett regionsteam och rapporterar till Teamleader och bolagets COO.

I arbetsuppgifterna ingår även att medverka på mässor, seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet säkerhetsbranschen. Som person är du prestigelös, positiv, engagerad, strukturerad och stimuleras av att arbeta i ett högt tempo och tycker om att hjälpa kunder. Du har starkt fokus på att leverera och drivs av att nå och överprestera mot uppsatta mål. Du har minst fem års erfarenhet av nätverksvideo och behärskar vanligt förekommande VMS-plattformar och relevanta nätverksprodukter. Vi ser gärna att du har erfarenhet att hålla i utbildningar och är en person som kan vara med och utveckla supporttjänster.

Till din hjälp kommer du ha fullt stöd från både chefer och kollegor. Vår kund står för bra och genomtänkta värderingar, arbetar långsiktigt och erbjuder dig en bra arbetsmiljö, god sammanhållning, kontinuerlig utbildning och goda villkor.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista tillsättningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.