Senior Projektledare inom nyproduktion

Senior Projektledare inom nyproduktion

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Senior Projektledare ansvarar du för att leda projekt i sin helhet vad gäller utförande, kvalitet, resursplanering, tid och ekonomi. Du kommer främst arbeta med projekt inom nyproduktion och projekten rör främst nybyggnation av skolor och andra samhällsbyggnadsprojekt. Du har direktkontakt med beställare, konsulter samt entreprenörer och motiveras av att bygga och driva affären både på kort och lång sikt.

Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har minst 10 års arbetslivserfarenhet som Projektledare inom nyproduktion. Ett krav är att du har erfarenhet av att arbeta med nybyggnation av skolor. Du har tidigare erfarenhet från projektering och planering samt från inköp och produktion och är bekant med byggprocessens alla skeden.
Högskoleutbildning inom bygg-/fastighetsförvaltning eller motsvarande är ett krav. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.
Som person är du målinriktad driven och flexibel, samt att du serviceinriktad som person. Du är proaktiv i ditt arbete och är affärsmässig, samt har ett starkt kundfokus och är bra på att kommunicera. Viktigt för rollen är att du är en person som håller avtalad budget och tidsplan, alltid håller hög kvalitet, samt ser till att myndighetskrav, arbetsmiljökrav och etiska riktlinjer följs.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076 869 30 58
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.