Second line Support till Svea Solar i Vasastan

Second line Support till Svea Solar i Vasastan

Dina arbetsuppgifter

Är du en positiv och engagerad person som motiveras den dagliga kundkontakten? Har du ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga? Då är det dig vi söker!

I rollen som kundtjänstmedarbetare på second line hos Svea Solar kommer du att hantera allt från felanmälningar till installationstekniska frågor. Du kommer att hjälpa Svea Solars kunder men även deras interna installatörer, projektledare och säljare

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från kundservice eller ett tekniskt yrke. Du har god datavana och har en förmåga att anpassa samtalet utefter kunden. Vidare ser vi att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Det är även högt meriterande om du har ett tekniskt intresse.
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående med hänsyn för eventuell uppsägningstid. Kontoret är beläget i Vasastan och arbetstiderna kommer att vara belagda runt kontorstider.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 - 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Sarah Lindgren
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svea Solar grundades i Stockholm 2014 med målet att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi. Med en stark övertygelse om att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen har Svea Solar vunnit Di gasellen 2019 som det snabbast växande start-up företaget i Sverige och fortsätter växa internationellt.