Säljare till vår kund inom bank och finans

Säljare till vår kund inom bank och finans

Dina arbetsuppgifter

Är du redo för nya utmaningar och lockas av en variationsrik säljroll i ett spännande bolag? Då kan vi ha rollen för dig!

Vår kund inom bank och finans vill utöka sin verksamhet med fler säljare och vi söker dig som har arbetat med telefonförsäljning i minst ett år. I din roll kontaktar du varma kunder via telefon och du arbetar mot privatkunder. Ditt mål är att hitta bästa lösningen till kunden och du strävar alltid efter hög kundnöjdhet. Du arbetar mot en individuell budget och rapporterar till företagets Försäljningschef. Du kommer bli en del av ett härligt team som sitter i fina ljusa lokaler i centrala Stockholm.

Tjänsten startat omgående och arbetstiderna är 09:00-18:00. Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som säljare via telefon i minst 1 år. Det är meriterande om du har arbetat som säljare inom bank, telcom eller försäkringar. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du ett starkt driv och har viljan att utvecklas i din roll som säljare. Du är bra på att kommunicera och skapa förtroende med kunden. Du lägger stor vikt vid kvalité i din försäljning och strävar alltid efter att leverera den bästa lösningen för dina kunder. Du drivs av att arbeta mot mål och du inspireras av tävlingar. Vi ser även att du är framåt, social och bra på att samarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Säljare, Innesäljare, Telefonsäljare, B2C, Försäljning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.