Säljare till vår kund inom IT

Säljare till vår kund inom IT

Dina arbetsuppgifter

Vår kund växer och behöver nu förstärka sitt säljteam med en erfaren säljare. I din roll är din huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas samt att du även är med och utvecklar företaget med nya kundämnen.
Med företagets kunderbjudande och tydliga tjänstepaketeringar inom IT skapar de goda förutsättningar för dig att lyckas. Hos företaget har man en tydlig och strategisk bearbetning av marknaden och ett nära samarbete mellan marknad och sälj för att supportera dig i din roll.

Du får:
  • En viktig roll i ett bolag med stora ambitioner och framtidsplaner
  • Ett omväxlande arbete med en tydlig utvecklingsplan
  • Arbeta i centrala Stockholm
Din profil

Till den här rollen söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av B2B-försäljning inom IT och print. Som person tycker du om att bygga relationer samt har mycket energi och fokus på dina affärer. Du drivs av att ta in nya kunder, samt är duktig på att vårda befintliga kundrelationer. Du sätter själv höga mål och har höga ambitioner, är resultatorienterad och drivs av att ta dina försäljningsresultat till nya nivåer. Vi ser även att du är en teamplayer som tycker om att samarbeta med andra.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.