Säljare till en av Sveriges främsta företag inom bygg/anläggnings-avfall

Säljare till en av Sveriges främsta företag inom bygg/anläggnings-avfall

Dina arbetsuppgifter

Vår kund är en av Sveriges främsta företag inom hantering av bygg/anläggnings-avfall och de bedriver sin verksamhet över hela Sverige. Företaget har stort fokus på miljö och strävar efter att var en av de främsta miljöentreprenören i branschen. Det genom att ständigt minska utsläpp och miljöpåverkan i deras samtliga verksamheter. Företaget positionering i hållbarhetsarbetet är mycket framstående och i många fall branschledande.
I din roll arbetar självständigt ute på fältet och du arbetar främst mot byggföretag och entreprenader. Du har stort fokus på att underhålla och utveckla befintliga kundrelationer, samt att du även arbetar med att utöka din kundstock med nya kundsamarbeten. I ditt dagliga arbete har du ett nära samarbete med den operativa delen av företaget och vår kund erbjuder en inbjudande företagskultur med omfattande personalvårdsinsatser. Du erbjuds en varierande och självständig tjänst med många externa kontakter i en snabbt växande organisation.

I din roll arbetar du bland annat med att:
  • Bearbeta befintliga kunder samt söka upp nya samarbeten
  • Hitta tekniska lösningar tillsammans med kunden
  • Hjälpa kunden med lösningar ur ett arbetsmiljöhänseende
  • Arbeta med en mix mellan offentliga upphandlingar och mindre byggprojekt
  • Samverka med övriga avdelningar i företaget
Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund.

Din profil

Till denna roll söker vi dig som har arbetat som Säljare/Projektledare inom bygg- och anläggningsbranschen i minst fyra år. Vi ser att du har god kännedom om byggbranschen och har en vana att arbeta mot beslutsfattare inom olika byggföretag och entreprenader. Du har stor erfarenhet av att hitta effektiva arbetsmetoder tillsammans med kunden och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med offentliga upphandlingar. Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Som person har du en naturlig vilja att söka upp kunden och du är bra på att vårda och utveckla dina kundrelationer. Du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden och du har lätt för att komma med idéer och lösningar som leder till nya affärsmöjligheter. Du är flexibel, självgående och har ett naturligt driv. Vi ser även att du är organiserad och strukturerad samt att du har lätt för att samarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.