Säljare inom digital handel

Säljare inom digital handel

Dina arbetsuppgifter

Trivs du bäst när du får träffa andra människor, bygga relation och skapa långsiktiga samarbeten? Vi söker en säljare i Stockholm till vår kund som är verksam inom e-handelslösningar. Din uppgift är att söka upp prospekt och vid personliga möten erbjuda dem en möjlighet att starta eller optimera sin e-handel med hjälp av vår kunds plattform samt att följa upp och förvalta kundrelationen. Detta kan du göra genom uppsökande samtal och fysiska möten, tex på mässor och event. Vi tror att varje person har sin egen unika säljstil och ditt fokus ligger i att skapa värdefulla möten med hög kvalitet och ett långsiktigt tänk.

Du arbetar mot en enskild budget samt gruppmål och erbjuds en bra grundlön med provision/bonus i denna roll. Detta är en rekrytering där du anställs direkt av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat några år inom försäljning och som har god förståelse av vad försäljning innebär, har du erfarenhet av e-handel är detta mycket meriterande. Det är bra om du har arbetat tidigare i ett CRM-system. Du bör vara en social person som har lätt för att knyta kontakt med nya människor och som trivs bra med att arbeta självständigt under eget ansvar. Din chef kommer vara stationerad i Malmö och därför är det viktigt att du är kommunikativ och öppen samtidigt som du gärna styr över din egen vardag.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Malin Ryholt på telefon 076 - 875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: account manager, AM, säljare, e-handel, e-commerce, försäljning, KAM, eventsäljare
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 0768751146
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett väletablerat företag som varit aktiva sedan år 2000. De har sitt huvudkontor i Malmö och ett säljkontor i Stockholm, där du kommer bli en del av Stockholmsteamet som är under tillväxt. Vår kund strävar efter att erbjuda en arbetsplats med bra balans mellan arbete och fritid, med fina arbetsvillkor och flexibla arbetstider. Mer information om kunden ges vid en eventuell intervju.