Säljande Brand Manager till exklusivt bilmärke i Stockholm

Säljande Brand Manager till exklusivt bilmärke i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Är du en erfaren bilsäljare som söker din nästa utmaning i karriären?

Nu söker vi efter en driven och affärsorienterad Brand Manager till exklusivt bilmärke. I din roll som Brand Manager har du budgetansvar och ett övergripande ansvar för försäljningen i Sverige, samt att du dagligen driver din egen försäljning. Du kommer även att utforma och följa upp den strategiska planen för märkets fortsatta tillväxt, ansvara för kontakten mot fabrik och vara med i planering av events.

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som säljare inom bilbranschen, gärna i en ledande befattning. Som person är du ödmjuk, lyhörd samt har ett starkt driv och stor passion för att göra affärer. Vi ser även att du har ett starkt kundfokus och ser att hög kundnöjdhet är ett självklart mål. Din personlighet präglas av struktur, nyfikenhet och kreativitet. Du har ett proaktivt försäljningssätt, är bra på att nätverka, samt att du har en naturlig fallenhet för att se nya affärsmöjligheter.

Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav. B-körkort är ett krav.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Försäljningschef, Brand Manager, Märkeschef, Bilbranschen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.